Drömfabrikens styrelse

Styrelsen är själva motorn i Drömfabrikens verksamhet. Det här är styrelsen som valdes vid årsmötet i mars 2023. Här finns en bred representation från samhället med människor som är verksamma inom kommunen, föreningslivet, som företagare mm. Här finns också en härlig mix av praktiker och idésprutor, såna som gillar kultur, samhällsbygge, människors inre utveckling och andra samhällsgrenar. Kort och gott: en energisk och kompetent styrelse!

 

Euan Douglas
Ordförande

Born and raised in Scotland, I have lived in Sweden since 2014. Stallarholmen feels like home. I am good at finding joy in everyday life and using my energy to move things forward. My belief is that people are amazing, and that we need to spend time to understand each other, then we can achieve our dreams together!

E-post: tartanpaint@yahoo.com

 

Marita Andersson
Ledamot

Jag är en socialarbetare som gillar verkstad mer än snack - man kan nog säga att jag är en typisk doer. På jobbet som trygghetssamordnare verkar jag för att kommunens invånare ska uppleva att Strängnäs kommun är en trygg plats att leva och bo på. Fritiden ägnar jag gärna åt golf och resor. 

E-post: marita.andersson@strangnas.se

 

Laura Montagna Granato
Ledamot

Jag kommer från Italien och är utbildad konstnär har även arbetat som administrationschef. Jag kom till Sverige 2015 och har hittat den rätta platsen i Stallarholmen och Drömfabriken. Här finns kärlek, gemenskap och jag är starkt motiverad att bidra till det jag brinner för, vilket är barn och sociala sammanhang.

E-post: laura.montagna.granato@gmail.com

Stefan Seidel
Sekreterare

Jag är en entreprenör och projektmänniska som gillar att nätverka, överblicka och ha många järn i elden. Jag är verksamhetsledare för Drömfabriken, vilket innebär allt från att sköta bokningar på Mötesplats Stallarholmen till att samordna kurser och event och driva projekt. Jag har  världens bästa jobb!

E-post: stefan@dromfabriken.net

 

Telma Castro
Ledamot

Barn och deras konstnärliga förmågor är något jag brinner för. När jag inte driver företag sysslar jag därför med Sagoliks Kidsateljé där jag inspirerar och inspireras av unga konstnärer. Mitt engagemang i Drömfabriken grundar sig i min starka tro på att stallarholmsbornas kreativitet har potentialen att sätta byn på världskartan.

E-post: info@sagolik.se

 

Zandra Grandin
Ledamot

Jag är en projektledare i grunden och jag har ett kreativt sinne. Min största styrka är att sammankoppla olika människor genom att nyttja mitt kontaktnät. Jag jobbar på Studiefrämjandet och bor med min familj i Stallarholmen. Det är härligt att få hjälpa människor som bor och verkar på samma plats som en själv! 

E-post: zandra.grandin@studieframjandet.se

Viktoria Eriksson
Kassör

Jag är Drömfabrikens ständige kassör. Jag brukar säga ”det blir inte roligare än man själv gör det”. Jag gillar att göra saker i Stallarholmen i allmänhet och i Gula Industrihuset i synnerhet.  Därför är det självklart att engagera sig i Drömfabriken som är en grym plattform för att få saker gjorda och bidrar till att hålla en liten ort vid liv.

E-post: viktoria.eriksson@arenaekonomi.se

 

Peter Drakenberg
Ledamot

Efter ett yrkesliv som tågbyggare i Sverige, Danmark och Turkiet landade jag slutligen i Stallarholmen som pensionär. Och i Drömfabriken eftersom jag tyckte om grundidén, att hjälpa till att förverkliga drömmar. Gillar att verka som hustomte med den tekniska och praktiska delen av verksamheten. 

E-post: peter.drakenberg@gmail.com

 

Tommy Falk
Revisor

Jag är en pensionerad bankjurist som jobbar deltid med juristfirma och deltid med ekologiskt lantbruk. Som uppvuxen på orten under 1950-talet häpnar jag över Stallarholmens utveckling från okänd håla till en levande ort. Uppdraget att vara revisor ger mig en intressant inblick i föreningen och Stallarholmens liv och verksamheter idag. 

E-post: gtfalk@yahoo.se