Drömfabrikens styrelse

Styrelsen är själva motorn i Drömfabrikens verksamhet. Det här är styrelsen som valdes vid årsmötet i mars 2022. Här finns en bred representation från samhället med människor som är verksamma inom kommunen, föreningslivet, som företagare mm. Här finns också en härlig mix av praktiker och idésprutor, såna som gillar kultur, samhällsbygge, människors inre utveckling och andra samhällsgrenar. Kort och gott: en energisk och kompetent styrelse!

 

Thomas Johansson
Ordförande

Som nyvald ordförande i Drömfabriken och ny i Stallarholmen känner jag mig inspirerad och stolt. Under större delen av mitt liv har jag arbetat för myndigheter. Senast för länsstyrelserna med mänskliga rättigheter. Drömfabriken har många spännande aktiviteter och det finns en härlig energi kring att tänka och våga prova på nytt.

E-post: thomas@academiasc.com

 

Marita Andersson
Ledamot

Jag är en socialarbetare som gillar verkstad mer än snack - man kan nog säga att jag är en typisk doer. På jobbet som trygghetssamordnare verkar jag för att kommunens invånare ska uppleva att Strängnäs kommun är en trygg plats att leva och bo på. Fritiden ägnar jag gärna åt golf och resor. 

E-post: marita.andersson@strangnas.se

 

Telma Castro
Ledamot

Barn och deras konstnärliga förmågor är något jag brinner för. När jag inte driver företag sysslar jag därför med Sagoliks Kidsateljé där jag inspirerar och inspireras av unga konstnärer. Mitt engagemang i Drömfabriken grundar sig i min starka tro på att stallarholmsbornas kreativitet har potentialen att sätta byn på världskartan.

E-post: info@sagolik.se

 

Torsten Sköld
Revisor

Jag är en pensionerad byggnadsingenjör som arbetet med IT-utveckling under hela mitt yrkesliv. Jag är praktiker som tycker om ordning och reda och har med tiden blivit en föreningsmänniska med engagemang i flera föreningar av varierande art. Jag är kreativ inom områden jag behärskar och brinner för.

E-post: torsten.skold@gmail.com

 

Stefan Seidel
Sekreterare

Jag är en entreprenör och projektmänniska som gillar att nätverka, överblicka och ha många järn i elden. Jag delar min arbetstid mellan att vara verksamhetsledare för Drömfabriken och producera månadsmagasinet Gilla Stallarholmen. Sen är jag grymt intresserad av frågan kring hur man hittar sin grej!

E-post: stefan@dromfabriken.net

 

Peter Drakenberg
Ledamot

Efter ett yrkesliv som tågbyggare i Sverige, Danmark och Turkiet landade jag slutligen i Stallarholmen som pensionär. Och i Drömfabriken eftersom jag tyckte om grundidén, att hjälpa till att förverkliga drömmar. Gillar att verka som hustomte med den tekniska och praktiska delen av verksamheten. 

E-post: peter.drakenberg@gmail.com

 

Bengt Engström
Ledamot

Jag har alltid tyckt om att göra människor glada. När jag inte arbetar med utbildning runt om i världen är jag engagerad i vad som sker i Stallarholmen.
Jag ser fram emot att med ett kreativt team planera och skapa positiva aktiviteter i Gula Industrihuset. I vårt härligt proaktiva samhälle är det så fint att kunna vara delaktig!

E-post: info@engstromconcept.se

Viktoria Eriksson
Kassör

Jag är Drömfabrikens ständige kassör. Jag brukar säga ”det blir inte roligare än man själv gör det”. Jag gillar att göra saker i Stallarholmen i allmänhet och i Gula Industrihuset i synnerhet.  Därför är det självklart att engagera sig i Drömfabriken som är en grym plattform för att få saker gjorda och bidrar till att hålla en liten ort vid liv.

E-post: viktoria.eriksson@arenaekonomi.se

 

Sofia Holmer
Ledamot

Jag jobbar med barn och unga till vardags. Det är ett privilegium att varje dag få möta dem som ska föra vidare vår värld. På fritiden hamnar jag gärna i det förgångna, då jag sysslar med historiskt återskapande, och helst då vikingatid. Jag tror att man har stor nytta av att se till historien då man ska navigera i framtiden. 

E-post: sofiaholmer@yahoo.com

 

Euan Douglas
Ledamot

Born and raised in Scotland, I have lived in Sweden since 2014. Stallarholmen feels like home. I am good at finding joy in everyday life and using my energy to move things forward. My belief is that people are amazing, and that we need to spend time to understand each other, then we can achieve our dreams together!

E-post: tartanpaint@yahoo.com