Drömfabrikens styrelse

Styrelsen är själva motorn i Drömfabrikens verksamhet. Det här är styrelsen som valdes vid årsmötet 14 mars 2019. Här finns en bred representation från samhället med människor som är verksamma i kyrkan, kommunen, studieförbund, Stallarholmens Nätverk, företagare mm. Här finns också en härlig mix av praktiker och idésprutor, såna som gillar kultur, IT, samhällsbygge, företagande mm. 

 

Stefan Seidel
Ordförande

Jag är en entreprenör och projektmänniska som gillar att nätverka, överblicka och ha många järn i elden. Jag delar min arbetstid mellan att vara verksamhetsledare för Drömfabriken och producera månadsmagasinet Gilla Stallarholmen. Sen är jag grymt intresserad av frågan kring hur man hittar sin grej!

E-post: stefan@dromfabriken.net

 

Marita Andersson
Ledamot

Jag är en socialarbetare som gillar verkstad mer än snack - man kan nog säga att jag är en typisk doer. På jobbet som trygghetssamordnare verkar jag för att kommunens invånare ska uppleva att Strängnäs kommun är en trygg plats att leva och bo på. Fritiden ägnar jag gärna åt golf och resor. 

E-post: marita.andersson@strangnas.se

 

Camilla Antin
Ledamot

Jag är en socionom-studerande visionär som engageras av andras entusiasm & livsglädje. Min hjärtefråga är barn & ungas delaktighet & möjligheter till påverkan, därav mitt engagemang i Drömfabriken som har potential att bli en stor möjliggörande faktor. Drömmer om, och vill aktivt bidra till, att alla ska få sin bästa möjliga plats att vara. 

E-post: camilla.antin@gmail.com

 

Torsten Sköld
Revisor

Jag är en pensionerad byggnadsingenjör som arbetet med IT-utveckling under hela mitt yrkesliv. Jag är praktiker som tycker om ordning och reda och har med tiden blivit en föreningsmänniska med engagemang i flera föreningar av varierande art. Jag är kreativ inom områden jag behärskar och brinner för.

E-post: torsten.sklod@gmail.com

 

Gunilla Orrebrink
Vice ordförande

Jag är en före detta storstadsbo, som hittat min plats på jorden här på Selaön, där jag tillsammans med maken odlar mina intressen som bland annat är böcker, trädgård och gamla ting. Att få bidra till att människor och organisationer växer genom att utvecklas får mig att brinna. Därför Drömfabriken!

E-post: gunillaorrebrink@hotmail.com

 

Peter Drakenberg
Ledamot

Efter ett yrkesliv som tågbyggare i Sverige, Danmark och Turkiet landade jag slutligen i Stallarholmen som pensionär. Och i Drömfabriken eftersom jag tyckte om grundidén, att hjälpa till att förverkliga drömmar. Gillar att verka som hustomte med den tekniska och praktiska delen av verksamheten. 

E-post: peter.drakenberg@gmail.com

 

Jaakko Peltola
Ledamot

Kulturförbrukande, entreprenör som gillar samarbeta över hela universum. Håller familjen nära sig och vill utveckla Stallarholmen av egoistiska skäl för allas bästa. Lever för livet, arbetar för att kunna leva livet. Älskar utmaningar och avskyr byråkrati. Livet är människans bästa tid, är ledordet.

E-post: jaakko@langenfeld.se

 

Viktoria Eriksson
Kassör

Jag är Drömfabrikens ständige kassör. Jag brukar säga ”det blir inte roligare än man själv gör det”. Jag gillar att göra saker i Stallarholmen i allmänhet och i Gula Industrihuset i synnerhet.  Därför är det självklart att engagera sig i Drömfabriken som är en grym plattform för att få saker gjorda och bidrar till att hålla en liten ort vid liv.

E-post: viktoria.eriksson@arenaekonomi.se

 

Kent Lindén
Ledamot

Jag är en människa som alltid försöker se det positiva i alla situationer.
Har hållit på med musik sedan jag var liten.
Jag tycker om att se när människor utvecklas och lär sig nya saker, de liksom växer.
Nu jobbar jag på Studiefrämjandet i Strängnäs kommun. Jag tycker att Drömfabriken är jättespännande!

E-post: kent.linden@studieframjandet.se

 

Marina Balado
Ledamot

Med mod och hjärta vill jag vara kyrkoherde i Stallarholmens församling. Viktigt för mig är alla människors lika värde och att mångfald är bättre än enfald. 
Jag vill verka för en kyrka som är trogen sitt uppdrag, genom att vara med och skapa mötesplatser mellan människor och visa på en Gud som är nära.

E-post: marina.balado@svenskakyrkan.se