Det här är Drömfabriken!

Här kan du se vår film om Drömfabriken! Den är några år gammal men ger en god inblick i vår mix av kurser, evenemang, frivilligarbete, mötesplatsen mm. Filmen är producerad av Rich Tella. 


Drömfabriken i Stallarholmen är en förening som startade i april 2012. Ett av våra grundläggande mål är att skapa förutsättningar för människor att realisera sina inneboende förmågor, drömmar och idéer. Vi vill bidra till att människor växer och finner glädje, gemenskap och en tilltro till sin egen förmåga.

Nu har vi kommit en bra bit på väg med den ambitionen. Till våra kurser och evenemang kommer både barn, ungdomar, vuxna och gamla. De kommer för att dansa, spela teater, träna capoeira, måla, lära sig matlagning, spanska, grilla, e-sport....
 

Nu har vi även startat en Frivilligbyrå med målet att samla 5000 ideella timmar varje år. Under 2018 samlade 81 frivilliga ihop till 4670 timmar! Ett av de projekt vi driver är Lästanterna, där pensionärer hjälper skolbarn med läsningen. Ett annat är Läxhjälpen där vi stöttar läxläsningen på Stallarholmsskolan. Vi har även samtalscirklar för invandrare och högläsning för äldre.


Mer information om oss hittar ni i menyn ovan. Där finns både vårt aktuella program, filmklubben och våra kontaktuppgifter.

 

Varmt välkomna till Drömfabriken!

Mötesplats Stallarholmen i Gula Industrihuset - det är här vi håller till!
Mötesplats Stallarholmen i Gula Industrihuset - det är här vi håller till!
Centerpartiets ledare Annie Lööf har besökt Drömfabriken och Mötesplatsen.
Centerpartiets ledare Annie Lööf har besökt Drömfabriken och Mötesplatsen.