Drömfabrikens råddargrupp

Råddargruppen hjälper till att ställa iordning Mötesplats Stallarholmen i samband med konserter och teaterföreställningar, och de gör en del vaktmästarstysslor som att limma trasiga bord, fixa skyltar mm. Ovärderliga!
 

Peter Drakenberg
Råddare

Efter ett yrkesliv som tågbyggare i Sverige, Danmark och Turkiet landade jag slutligen i Stallarholmen som pensionär. Och i Drömfabriken eftersom jag tyckte om grundidén, att hjälpa till att förverkliga drömmar. Gillar att verka som hustomte med den tekniska och praktiska delen av verksamheten. 

E-post: peter.drakenberg@gmail.com

 

Leif Sundsvik
Råddare

Jag har nu bott och ver-kat här i Stallarholmen i snart 15 år. Jag trivs mycket bra här och vill som pensionär använda min fria tid till att försöka bidra till den fortsatta positiva utvecklingen av Stallarholmen. Min tankekraft går i första hand till Stallarholmens Tankesmedja och min muskelkraft till att vara råddare vid Drömfabrikens arrangemang. 

E-post: leif.sundsvik@gmail.com

 

Torsten Sköld
Råddare

Jag är en pensionerad byggnadsingenjör som arbetet med IT-utveckling under hela mitt yrkesliv. Jag är praktiker som tycker om ordning och reda och har med tiden blivit en föreningsmänniska med engagemang i flera föreningar av varierande art. Jag är kreativ inom områden jag behärskar och brinner för.

E-post: torsten.skld@telia.com

 

Rolf Sundman
Råddare

Text och bild kommer!
E-post: rolf.sundman@gmail.com


 

Bengt Engström
Råddare

Jag har alltid tyckt om att göra människor glada. När jag inte arbetar med utbildning runt om i världen är jag engagerad i vad som sker i Stallarholmen.
Jag ser fram emot att med ett kreativt team planera och skapa positiva aktiviteter i Gula Industrihuset. I vårt härligt proaktiva samhälle är det så fint att kunna vara delaktig!

E-post: info@engstromconcept.se