Drömfabrikens kursledare

Här hittar ni våra kursledare i dans, capoeira, kidsateljé mm. 
 

Stina Lövegard
Teater för barn

Sen jag var 8 år har jag varit i teaterns värld. Jag är utbildad skådespelare på Calle Flygare Teater-skola. Efter att ha arbetat som fritidsledare i 16 år omskolade jag mig till dramapedagog. Jag arbetar sen 17 år som dramalärare på Kulturskolan i Strängnäs där jag bl a satt upp Pippi Långstrump, Trollkarlen från Oz och Madicken. 

E-post: stina.lovegard@strangnas.se

 

Telma Castro
Sagoliks Kidsateljé

Min genuina nyfikenhet för historia, vetenskap och människor, och min passion för parvulism (en konstriktning som grundar sig i hur barn ser på världen) gav mig vingar att starta Kidsateljén. Vi tolkar olika konstnärers verk och deras konststilar och lär oss lite om deras historia. En lärorik stund i konstens fantastiska värld! 

E-post: info@sagolik.se

 

Everton Falk
Capoeira

Capoeira är som en familj för mig! Alla ska må bra och känna sig välkomna. Det är så mycket mer än en sport och jag brinner för att tillgängliggöra filosofin och kulturen för fler - stora som små, kvinnor som män. När jag tränar capoeira här känner jag koppling till barndomens lek och krumsprång på sandstränderna i Brasilien. 

E-post: evertonfalk@outlook.com

 

Anders Wilson
Klättring

Klättring har varit en stor del av mitt liv ända sen jag var barn: bergsklätt-ring, isklättring och sport-klättring inomhus och ute på klippor runt om i Sverige och Europa har fyllt mina kvällar, helger och semestrar. Är utbildad instruktör inom Svenska klätterförbundet och har tränat många barn och ungdomar sedan jag själv var ungdom. 

E-post: wilsonman82@gmail.com

Kent Lindén
Pianolärare

Jag har hållit på med  musik sedan jag var liten och tycker att det är roligt att se hur människor växer som individer när de utövar musik. Själv spelar jag helst klaviaturinstrument men fuskar även lite på andra instrument också. Är även svag för stämsång. Till vardags jobbar jag på Studiefrämjandet i Strängnäs

E-post: kent.linden@studieframjandet.se

 

Jenny Harrysson
Meditativt gongbad

Efter egen läkning med hjälp av gong vill jag ge så många som möjligt chansen att själva erfara gongens positiva effekter i form av meditativa gongbad. Det flera tusen år gamla instrumentet är yogins första-instrument och jag har haft den stora äran att spela för människor från jordens alla hörn sedan 2013. 

E-post: j.harryson@icloud.com