Drömfabrikens kursledare

Här hittar ni våra kursledare i dans, capoeira, kidsateljé mm. 
 

Stina Lövegard
Teater för barn

Sen jag var 8 år har jag varit i teaterns värld. Jag är utbildad skådespelare på Calle Flygare Teater-skola. Efter att ha arbetat som fritidsledare i 16 år omskolade jag mig till dramapedagog. Jag arbetar sen 17 år som dramalärare på Kulturskolan i Strängnäs där jag bl a satt upp Pippi Långstrump, Trollkarlen från Oz och Madicken. 

E-post: stina.lovegard@strangnas.se

 

Telma Castro
Sagoliks Kidsateljé

Min genuina nyfikenhet för historia, vetenskap och människor, och min passion för parvulism (en konstriktning som grundar sig i hur barn ser på världen) gav mig vingar att starta Kidsateljén. Vi tolkar olika konstnärers verk och deras konststilar och lär oss lite om deras historia. En lärorik stund i konstens fantastiska värld! 

E-post: info@sagolik.se

 

Kerstin Nilsson
Släktforskning

Jag är utbildad personalvetare och har i mitt jobb och på min fritid varit kursledare i olika sammanhang. När jag blev pensionär ledde mitt intresse för historia mig till släktforskning och en ny värld öppnade sig. Som kursledare vill jag dela med mig av min kunskap och låta andra få del av  den fantastiska  värld som träder fram ur arkiven.

E-post: kerstin@kernil.se

 

Barbara Kjellström
Skrivkurser

Många människor dröm-mer om att få skriva. En av mina drömmar är att få hjälpa människor att utveckla sitt skrivande och det gör jag genom att dela med mig av olika skrivtips och att ge dem konkreta verktyg. När jag inte håller skrivarkurser sitter jag på min kammare och skriver barn- och ungdomsböcker, romaner och facklitteratur. 

E-post: barbara.kjellstrom@effektum.se
 

Kim Gallardo
Dans

Jag är en person med passion för människans insida. Jag vill hjälpa människor att våga kliva ur sin trygghetsbox. Jag har länge arbetat med dans i olika former, olika stilar och med olika människor. Jag ska göra skillnad med hjälp av dansen som mitt verktyg! När jag inte är i Stallarholmen så har jag min andra dansverksamhet i Eskilstuna.

E-post: kim_gallardo@hotmail.com

 

Everton Falk
Capoeira

Capoeira är som en familj för mig! Alla ska må bra och känna sig välkomna. Det är så mycket mer än en sport och jag brinner för att tillgängliggöra filosofin och kulturen för fler - stora som små, kvinnor som män. När jag tränar capoeira här känner jag koppling till barndomens lek och krumsprång på sandstränderna i Brasilien. 

E-post: evertonfalk@outlook.com

 

Viktoria Sandberg
Djurkurser

Jag driver företaget Hästlugn och vårt huvudfokus är att skapa lugn för hästar som sedan kan skapa lugn för oss människor. Förutom hästar har vi även får, höns och kaniner på gården. Jag brinner för det fina i mötet mellan djur och människor. Hos oss kan man komma båda i grupp och själv för lektioner och aktiviteter.

E-post: hastlugn@gmail.com

 

Anders Wilson
Klättring

Klättring har varit en stor del av mitt liv ända sen jag var barn: bergsklätt-ring, isklättring och sport-klättring inomhus och ute på klippor runt om i Sverige och Europa har fyllt mina kvällar, helger och semestrar. Är utbildad instruktör inom Svenska klätterförbundet och har tränat många barn och ungdomar sedan jag själv var ungdom. 

E-post: wilsonman82@gmail.com

Margareta Grevesmühl Svenska 2

Jag är en pensionerad lärare och tycker att jag har erfarenheter och kunskaper att dela med mig av. Vi erbjuder personer med ett annat modersmål stöd och hjälp att utveckla sin språkliga förmåga i svenska samt kunskaper och inblickar i hur vårt samhälle fungerar. Vi pratar och lyssnar, läser och skriver och jobbar tematiskt. 

E-post: maggiegrevesmuhl@gmail.com

 

Maja Gallardo Naeslund
Dans

Jag är en social och utåtriktad person som älskar att dansa och jobba med barn. Jag lägger stor vikt i att dansen ska vara för alla och att det ska vara mycket glädje. För mig är det också viktigt med gruppdynamiken och sammanhållningen i gruppen, så vi skapar en så trygg och bra miljö som möjligt för alla barn. 

E-post: majagallardo@hotmail.com

 

Kent Lindén
Musiklabb

Jag har hållit på med  musik sedan jag var liten och tycker att det är roligt att se hur människor växer som individer när de utövar musik. Själv spelar jag helst klaviaturinstrument men fuskar även lite på andra instrument också. Är även svag för stämsång. Till vardags jobbar jag på Studiefrämjandet i Strängnäs

E-post: kent.linden@studieframjandet.se

 

Jenny Harrysson
Meditativt gongbad

Efter egen läkning med hjälp av gong vill jag ge så många som möjligt chansen att själva erfara gongens positiva effekter i form av meditativa gongbad. Det flera tusen år gamla instrumentet är yogins första-instrument och jag har haft den stora äran att spela för människor från jordens alla hörn sedan 2013. 

E-post: j.harryson@icloud.com