Drömfabrikens kursledare

Här hittar ni våra kursledare i dans, musikteater, capoeira, kidsateljé mm. 
 

Stina Lövegard
Teater för barn

Sen jag var 8 år har jag varit i teaterns värld. Jag är utbildad skådespelare på Calle Flygare Teater-skola. Efter att ha arbetat som fritidsledare i 16 år omskolade jag mig till dramapedagog. Jag arbetar sen 17 år som dramalärare på Kulturskolan i Strängnäs där jag bl a satt upp Pippi Långstrump, Trollkarlen från Oz och Madicken. 

E-post: stina.lovegard@strangnas.se

 

Telma Castro
Sagoliks Kidsateljé

Min genuina nyfikenhet för historia, vetenskap och människor, och min passion för parvulism (en konstriktning som grundar sig i hur barn ser på världen) gav mig vingar att starta Kidsateljén. Vi tolkar olika konstnärers verk och deras konststilar och lär oss lite om deras historia. En lärorik stund i konstens fantastiska värld! 

E-post: info@sagolik.se

 

Barbara Kjellström
Skrivkurser

Många människor dröm-mer om att få skriva. En av mina drömmar är att få hjälpa människor att utveckla sitt skrivande och det gör jag genom att dela med mig av olika skrivtips och att ge dem konkreta verktyg. När jag inte håller skrivarkurser sitter jag på min kammare och skriver barn- och ungdomsböcker, romaner och facklitteratur. 

E-post: barbara.kjellstrom@effektum.se
 

Kim Gallardo
Dans

Jag är en person med passion för människans insida. Jag vill hjälpa människor att våga kliva ur sin trygghetsbox. Jag har länge arbetat med dans i olika former, olika stilar och med olika människor. Jag ska göra skillnad med hjälp av dansen som mitt verktyg! När jag inte är i Stallarholmen så har jag min andra dansverksamhet i Eskilstuna.

E-post: kim_gallardo@hotmail.com

 

Everton Falk
Capoeira

Capoeira är som en familj för mig! Alla ska må bra och känna sig välkomna. Det är så mycket mer än en sport och jag brinner för att tillgängliggöra filosofin och kulturen för fler - stora som små, kvinnor som män. När jag tränar capoeira här känner jag koppling till barndomens lek och krumsprång på sandstränderna i Brasilien. 

E-post: evertonfalk@outlook.com

 

Viktoria Sandberg
Djurkurser

Jag driver företaget Hästlugn och vårt huvudfokus är att skapa lugn för hästar som sedan kan skapa lugn för oss människor. Förutom hästar har vi även får, höns och kaniner på gården. Jag brinner för det fina i mötet mellan djur och människor. Hos oss kan man komma båda i grupp och själv för lektioner och aktiviteter.

E-post: hastlugn@gmail.com

Ann-Sofie Gaviria-Vetander   Biodanza

Jag är utbildad Biodan-zalärare vid Biodanza School of Australia och det här är min passion! Jag har dansat i hela mitt liv och ser dansen som ett fantastiskt sätt att inspirera människor till att våga leva fullt ut och kommunicera sin sanna potential. Genom Biodanza har jag själv upplevt många underbara stunder!

E-post: annsofie@gavitander.me

 

Margareta Grevesmühl Svenska 2

Jag är en pensionerad lärare och tycker att jag har erfarenheter och kunskaper att dela med mig av. Vi erbjuder personer med ett annat modersmål stöd och hjälp att utveckla sin språkliga förmåga i svenska samt kunskaper och inblickar i hur vårt samhälle fungerar. Vi pratar och lyssnar, läser och skriver och jobbar tematiskt. 

E-post: maggiegrevesmuhl@gmail.com